Workshop Agility Basics

Zondag 24 oktober geef ik een workshop Agility Basics. Ik behandel die dag 3 belangrijke thema’s: de palen, de raakvlakken (2on 2off) en de Start. Je schrijft in per thema. Meerdere thema’s met dezelfde hond is niet aan te raden. Deze workshop zal ik vaker geven, dus je kunt voor de volgende editie een ander thema kiezen.

Palen:
Ik ga je helpen met het verder aanleren of het verbeteren van de palen. Het doel is dat je hond de palen leuk vindt en begrijpt. We gaan aan de slag met motivatie, de insteken en jouw positie ten opzichte van de palen. Daarbij houden we natuurlijk rekening met het niveau van je hond.

Raakvlakken:
Het thema van deze workshop is de 2on 2off (Running Contacts komen niet aan bod). Je kunt inschrijven met een beginnende of gevorderde hond. Het doel van deze workshop is dat je hond begrijpt wat er van hem verwacht wordt: de positie 2o2o, het liefst zo snel mogelijk. De beginner gaan we de juiste positie aanleren, de gevorderde wordt verder uitgedaagd.

Starts:
Blijft je hond niet wachten bij de start? Heeft hij teveel spanning of is hij gewoon ongeduldig? Of misschien niet gemotiveerd genoeg? In deze workshop gaan we uitzoeken wat nou maakt dat je hond niet wacht. Met die informatie gaan we verder aan de slag.

Wanneer: 24 oktober
Locatie: Indoor training JFD
Adres: Landbouwweg 93, 3899 BD Zeewolde
Wat: 1,5 uur – 4 deelnemers per groep – 1 thema
Kosten: €45,- Koffie/Thee inbegrepen